TALAS PLUS

Pretplatnički paket za naše čitaoce izvan Srbije

Za naše čitaoce iz inostranstva pripremili smo novi mesečni paket. Specijalni osvrti i dubinske analize na zahtevna pitanja današnjice samo za naše pretplatnike van Srbije.

Kakav je položaj Srbije u svetu naglih promena? Šta nas očekuje u odnosima sa Amerikom, Kinom i Rusijom? Kako na našu privredu utiču globalni i evropski trendovi? Da li i kako novi kulturni obrasci i vrednosti menjaju nas i naše okruženje?

Uz ovo, sve pretplatnike čekaju i posebni tekstovi na važne istorijske teme, procese, događaje i ličnosti koje su oblikovale naše društvo i državu kroz vreme.

PRETPLATNIČKI PAKET TALAS PLUS svakog meseca u vaš inboks donosi četiri ekskluzivna sadržaja na ove teme, uz sažetak ostalih važnih tekstova na Talasu.

Ovim paketom našim čitaocima van Srbije nudimo mogućnost da na jednostavan način ostanu u toku sa važnim temama, trendovima i analizama vezanim za Srbiju i život u Srbiji.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial

Uspešno ste se prijavili. Nastavite da pratite Talas!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Talas.rs will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.