Talas je medijski portal o politici, ekonomiji i idejama.
Razgovaramo o političkim rešenjima, analiziramo ekonomske mere, podstičemo rasprave o vrednostima.
Tumačimo prošlost, kritički propitujemo sadašnjost, predlažemo rešenja za budućnost.

Impresum:

Glavni i odgovorni urednik – Mihailo Gajić

Izvršna urednica – Aleksandra Lazić

Autorka – Marta Vasić

Analitika i razvoj – Petar Čekerevac

Dizajn, fotografija i kamera – Uroš Eleković

info@talas.rs

 

Redovni kolumnisti Talasa

 

Regionalni kolumnisti

 

Gostujući autori

 

 

 

 

Uslovi korišćenja

Korišćenje sadržaja ili delova sadržaja objavljenih na Talasu (www.talas.rs) je slobodno uz obavezno navođenje izvora i linkovanje ka stranici na kojoj se pomenuti sadržaj nalazi ili na glavnu stranicu Talasa. Neovlašćeno korišćenje sadržaja sa Talasa smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Medijski portal Talas je registrovan u registru medija pod registarskim brojem: IN000872. Izdavač Talasa je Libertarijanski Klub sa sedištem u Beogradu, Sinđelićeva 36. Za više informacija o Libertarijanskom Klubu posetite naš sajt.

 

Politika privatnosti 

Libek se obavezuje i garantuje čuvanje i zaštitu privatnosti podataka svih posetialaca našeg medijskog portala Talas. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o posetiocima sajta, odnosno podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne medijske usluge. (e-mail adresa, ime i prezime).

Vaši podaci koriste se za pružanje postojećih osnovnih medijskih usluga i ponude novih, kao i za korisničku podršku, funkcionisanje sajta  i analizu posećenosti sajta. Svi podaci o posetiocima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Libeku odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Takođe, državnim organima se može omogućiti uvid u podatke na osnovu zakonskog zahteva.

Libek ne prosleđuje, ne prodaje, ne iznajmljuje vaše podatke o ličnosti trećim licima. Libek prikupljene podatke ne koristi ni u koje druge svrhe osim ranije navedenih. Libek čuva vaše podatke tokom tokom trajanja usluge, ne vrši automatizovano donošenje odluka i profilisanje i ne vrši transfer podataka o ličnosti van teritorije Republike Srbije.

Nadležni organ za zaštitu podataka o ličnosti je Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Republike Srbije. Organu se možete obratiti na adresi Bulevar kralja Aleksandra 15, 11000 Beograd, Republika Srbija, mejlom na office@poverenik.rs ili telefonom na +381 11 3408 900.