Vreme čitanja: < 1 minut

Foto: iStock 

Medijski portal Talas od danas uvodi novi koncept Prijatelji Talasa. Cilj ovog koncepta je pokretanje kanala kojim će posvećeni čitaoci i verni pratioci Talasa podržati dalji razvoj i unapređenje našeg medijskog portala.

Pokretanjem ovog koncepta značajno širimo opseg našeg rada, uvodimo više programskog sadržaja i predstavljamo vam nove formate.

Svako ko ovim putem bude podržao naš dalji razvoj i postane deo Prijatelja Talasa imaće pristup novim ekonomskim analizama, ekskluzivnim intervjuima iz inostranstva, prikazima knjiga, kao i analitičkim osvrtima na društvena i politička pitanja iz Srbije i sveta. Pored tekstova naših autorki Lane Avakumović, Marte Vasić i Aleksandre Popović, kao važnu novinu pokrećemo i ekonomski podcast Pop ekonomija u kojem će ekonomista Mihailo Gajić, naš urednik ekonomskog sadržaja, razgovarati sa svojim gostima o relevantnim pitanjima iz ove oblasti.

Budući da su nam mišljenja, predlozi, komentari i kritike naše zajednice veoma važni, Prijatelji Talasa imaće prilike i da nam postavljaju pitanja, predlažu teme, odnosno da budu deo nekih sastanaka redakcije.

Zajednički razvoj Talasa zavisi od naše posvećenosti i truda, kao i od podrške svih vas – naših dragih čitalaca.

Više o detaljima na koji način možete podržati Talas možete pronaći na posebnoj stranici – Podrži Talas.

Dobrodošli među Prijatelje Talasa!