Političari pišu za Talas – Nova rubrika „Politički ugao“
Vreme čitanja: < 1 minut

Od 1. novembra na Talasu pokrećemo novu rubriku – Politički ugao.

U okviru Političkog ugla, političke stranke i pokreti u Srbiji imaju priliku da jednom mesečno čitaocima Talasa kroz autorske tekstove predstave svoje viđenje problema i konkretnih političkih rešenja u odabranim oblastima.

Svakog meseca objavljivaćemo autorske tekstove političkih stranaka i pokreta koji odgovaraju na odabranu temu – prva tema, za mesec novembar, jeste „Životni standard građana Srbije“.

Imajući u vidu nedostatak rasprave o konkretnim javnim politikama, vizijama budućnosti i političkim rešenjima za aktuelne probleme u političkom i društvenom životu Srbije – kako u institucijama, tako i u javnosti – odlučili smo da, kroz Politički ugao, doprinesemo kvalitetu ovih rasprava.

Izborom pojedinačnih tema na mesečnom nivou od strane uredništva Talasa, ideja je da političke stranke i pokreti jasno i konkretno izlože svoje viđenje postojećih problema u datim oblastima, kao i da predlože sopstvena rešenja kao odgovor na njih.

Političke stranke i pokreti će po svom nahođenju odlučivati u kojim temama će učestvovati, a u kojima ne.

Stavovi izraženi u autorskim tekstovima u okviru rubrike “Politički ugao” odražavaju isključivo stavove političkih stranaka i pokreta koji ih potpisuju, a ne stav uredništva Talasa.

Nastavite da pratite Talas!