Prvi gost u Utisku nedelje? Anketa
Vreme čitanja: 2 minuta

Foto: Medija centar Beograd

Nakon što je javnost upoznata da će od aprila nakon pet godina ponovo početi emitovanje Utiska nedelje, pitali smo naše sagovornike koga bi želeli da vide u prvoj emisiji Olje Bećković.

 

Marko Somborac, Blic strip

Foto: Talas

Voleo bih da vidim Vučića ili Anu Brnabić. Zapravo sve iz vlasti koji izbegavaju odgovore čemu je i služila ta emisija i čemu služi novinarstvo.

 

Vesna Radojević, novinarka KRIK-a

Foto: Talas

U prvoj emisiji bih volela da vidim Bebu Popovića, Suzanu Vasiljević i Igora Žeželja. Ne bih volela da vidim Vučića prvog.

 

Branislav Trifunović, glumac

Foto: N1

Vučića, ali znam da neće doći.

 

Dušan Petričić, karikaturista

Foto: Medija centar Beograd

Sa strane opozicije nikog, jer to mi je već dosadno pošto znam kako misle i šta misle. Sa strane vlasti nemam potrebu ni želju da vidim bilo koga. Uvažavam stav o dijalogu, ali vlast za ovih šest i po godina ničim nije dokazala da ima tu vrstu demokratičnosti.

 

Vesna Pešić, sociolog

Foto: Medija centar Beograd

Ako protesti potraju, volela bih da vidim nekog mlađeg učesnika ili organizatora protesta da vidimo šta oni misle. Vučića ne bih želela zato što njega svaki dan slušamo, a ne verujem ni da bi došao u emisiju. Bilo bi zanimljivo videti Vuka Draškovića kako on gleda na današnje proteste. Mislim da je najveći problem Olje Bećković da li će imati drugu stranu u emisiji odnosno da li će iz SNS-a uopšte prihvatiti da odu u Utisak nedelje.

 

Dragan Janjić, glavni urednik agencije Beta

Foto: Medija centar Beograd

Ministra Stefanovića, ali da odgovara na pitanja.